Vid dödsfall eller annat angeläget ärende ring oss på 0498 – 21 09 270498 – 21 09 27

Begravning Gotland & Visby

Om Stranges

Vi finns till din hjälp

Vår personalstyrka och fordonspark, med bland annat tre begravningsbilar, gör det möjligt för oss att kunna tillmötesgå våra kunders önskemål bland annat vad gäller dag för begravningen.

Att vara en privatägd byrå innebär att tiden mellan det att en fråga uppstår och till ett beslut kan tas är mycket kort. Våra kunders olika önskemål och förutsättningar kan snabbt tillgodoses. Det innebär också en ekonomisk styrka i det faktum att ingen övre organisation skall finansieras utan våra priser kan hållas på en nivå som täcker våra omkostnader och som ger ett visst utrymme för investeringar. Vi äger vårt kontor samt har lager och garage på gården och detta ger också fördelar vad gäller våra omkostnader och tider och avstånd för transporter mm.

Som ett led i vår strävan att alltid kunna erbjuda våra kunder en hög kvalité i våra tjänster så tog vi under 2014 en fabriksny Volvo V 70 begravningsbil i bruk. Tillsammans med våra två andra begravningsbilar, Volvo V 70 och Volvo V 90, är den ett välkommet tillskott i vår fordonspark. Vi vill, så långt möjligt är, alltid komma till kyrkan med begravningsbil.

Vi har under hösten 2010 genomfört en välbehövlig uppfräschning och anpassning av våra lokaler som gjort de mera ändamålsenliga och som ger oss större möjligheter att serva er som kunder.

Nedan Receptionen – här kan du lämna gåvor, anmäla dig till begravningar eller bara fråga om något du funderar på.