Vid dödsfall eller annat angeläget ärende ring oss på 0498 – 21 09 270498 – 21 09 27

Begravning Gotland & Visby

Vid dödsfall

Gravstenen – en plats att gå till för att mötas igen

Vi samarbetar med AB Gravkonst i Västervik vad gäller gravstenar eller gravvård som det också kallas, avseende både nya och kompletteringar på befintliga gravvårdar. Gravkonst hämtar och lämnar gravstenar kontinuerligt under vår, sommar och höst. Om du önskar beställa en ny gravsten så ring oss och boka en tid. Beställningen brukar ta ca en timme. Du får priset för en färdig gravsten på plats direkt vid beställningen.

Klicka på länken om du vill se fler exempel på gravstenar. (Sidan öppnas i ett nytt fönster)


Bevattningslåda EMPERI Original

EMPERI Original tillverkas i aluminium och består av en inre planteringslåda, en yttre vattenlåda samt en sugfilt som drar upp vattnet till jorden.

Vatten fylls på 1-2 gånger per månad. Tungt arbete som kanthuggning och höstgrävning försvinner eftersom jorden hålls på plats och trädrötter utanför.

Den inre planteringslådan gör det möjligt att välja om du vill plantera i arbetshöjd eller direkt på plats. Ergonomiska hjälpmedel finns för alla arbetsmoment.

Den koniska formen gör att lådan kan användas året om. Materialet i lådorna kan varken antändas eller smälta av värme från t.ex. tjältiningsaggregat eller gravljus. Blomlådans kanter är greppvänliga runtom och platta för att vara så lite synliga som möjligt.

Finns med måtten: 40×30, 50×30, 60×30, 70×30, 80×30, 90×30, 100×30 cm. Färg: Svart

Vi har alltid ett lager av lådor hemma. Välkommen in till oss för en demonstration. Vi säljer även sugfilt då du behöver byta ut den. Man rekommenderar att jord och sugfilt byts ut årligen.

Till EMPERIs hemsida.